• [单选题]All the people who went to the new supermarket had one great hope: to be the lucky customer who did not have to pay for his shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said, "Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This may be your lucky day!"
  • 正确答案 :E
  • be lucky customers

  • 解析:解析:一般而言,第一道题的依据句可以从文章的开始部分寻找。本题的依据句为文章的第一句话“All the people who went to the new supermarket had one great hope:to be the lucky customer who did not have to pay for his shopping.”B选项答案非常明确;其他选项在本句中没有涉及,属于无关信息。

  • [单选题]He was in a hurry and left things in a real ______.
  • 正确答案 :C
  • mess

  • 解析:解析:in a mess意为“处于混乱之中”;mixture意为“混合,混合物”;mass意为“一块”;confusion意为“混乱,混淆”。

  • [单选题]Wood carving refers to the art of creating or decorating objects of wood by carving with a sharp, hand-held tool. This form. of art has a history of over 1,000 years and a unique artistic style. The following is some introduction about wood carving in America.
  • 正确答案 :D
  • arts and crafts

  • 解析:解析:木雕属于一种艺术,也是一种手艺。其他选项的内容在本文中没有涉及,属于无关信息。

  • 查看原题 查看所有试题

    推荐科目: 证券从业 人力资源师 企业法律顾问 公共营养师 期货从业资格 其它 教师公开招聘 技工类 营销师 食品安全员
    @2019-2025 布丁学网 www.51ksbd.net 蜀ICP备20012290号-1 川公网安备 51012202001362号